pripravované podľa tradičnej francúzskej receptúry s domácimi rezancami, zeleninou a čerstvou petržlenovou vňaťou
with homemade noodles, vegetables and sprinkel of parsley leaves
(1,3,7,9) | 400 ml
z doma pripravovanej kari pasty z čerstvej kurkumy, koreňa galanga, chilli, citrónovej trávy, kafrovej limetky a koriandru a podávaná s ryžovými rezancami, zelenými fazuľkami a kokosovým mliekom,
From homemade curry paste from fresh tumeric ,galangal root ,chilli, lemongrass, kaffir lime and coriander, served with lotus root, rice noodles, long green beans and coconut milk
400 g
z doma pripravovanej kari pasty z čerstvej kurkumy, koreňa galanga, chilli, citrónovej trávy, kafrovej limetky a koriandru a podávaná s ryžovými rezancami, zelenými fazuľkami a kokosovým mliekom, ako
From homemade curry paste from fresh tumeric ,galangal root ,chilli, lemongrass, kaffir lime and coriander, served with lotus root, rice noodles, long green beans and coconut milk
500 g
z doma pripravovanej kari pasty z čerstvej kurkumy, koreňa galanga, chilli, citrónovej trávy, kafrovej limetky a koriandru a podávaná s ryžovými rezancami, zelenými fazuľkami a kokosovým mliekom
From homemade curry paste from fresh tumeric ,galangal root ,chilli, lemongrass, kaffir lime and coriander, served with lotus root, rice noodles, long green beans and coconut milk
(2) | 550 g
300 ml
Nový Zéland / Malborough
New Zeland / Malborough
0,75l
podávané s cibuľovým konfitom a domácim banánovým chlebom, ozdobené listovým šalátom s kvapkou olivového oleja
served with onion confit, garnished with salad bouquet sprayed with olive oil, on the side with homemade roasted banana bread
(1) | 150 g
s hummusom, tabouli šalátom, falafelom, plnenými vínnymi listami a chipsami z arabského chleba
with hummus, tabouli salad, falafel and stuffed wine leaves, served with arabic bread chips
210 g
z pravej hovädzej sviečkovice podávaný s hriankami alebo topinkami
with pan fried caraway seed bread
(1,3) | 100 g
miešaný s kaparami, nakladanými uhorkami, vaječným žĺtkom a parmezánom, podávaný s aragulou, parmezánovými hoblinami a hriankami alebo topinkami
mixed with capari, egg yolk, cucumber pickle and parmesan, served with pan fried caraway seed bread, aragula and parmesan shaves
(1,3) | 110 g
podávaný na feniklovom šaláte s vyprážanými kaparmi a uhorkovou emulziou
served with fresh fennel salad, fried capers and season cucumber water
(4) | 100g
s mrkvou, mladým hráškom, koriandrom, cherry paradajkami a opekanými arašidmi, preliaty sladkokyslou arašidovo-sézamovou omáčkou a podávaný so zeleninovým WON TON
With carrots, snow peas, green, cherry tomatoes, fresh coriyander and pan fried peanut, on top with sweet and sour peanut and sezam sauce, Served with vegetable WON TON
(4,5,9) | 350 g
a podávaný s toastom zapečeným s cherry paradajkami, arugulou a parmezánom s kvapkou vyzretého balsamika
served with arugola, cherry tomato and parmesan toast with a touch of aged balsamico
(7) | 300 g
podávaný na kalerábovom pyré s marinovaným feniklom a hríbikmi, krevetovým chipsom, tigrou krevetou vyprážanou v panko strúhanke a mikro-bylinkami s kvapkou oleja z medvedieho cesnaku
served with kohlrabi purée, marinated fennel and mushrooms, home-made prawn cracker, panko crumb tiger prawn and garnished with micro herbs
(4,7) | 150 g
Rizoto so zelenou špargľou, cukrovým hráškom a špenátom, podávané s tigrími krevetami marinovanými v chilli a hoblinami parmezánu
Colour of green risotto with greeen asparagus, spinach and sweet peas, served with chilli marinated shrimps and parmesan shavings
(2,7) | 350 g
marinovaný v čiernom korení na pyré z pečeného cesnaku a mrky, podávaný so zemiakovou kroketou s hríbmi shitake, marinovanými hríbmi, preliaty sladko pikantnou sézamovou omáčkou a ozdobený mikro-bylinkami so zeleným olejom
served with baked garlic and carrot purée, potato and shitake mushroom croquette, marinated mushrooms and sweet and spicy sesame sauce, on the top with micro herbs sprayed with green oil
(1,5) | 200 g
marinované v čerstvom opekanom kokose a tandoori korení , podávané na žltom kokosovom kari s lotosovým koreňom, baby brokolicou a opekanou jasmínovou ryžou
based on yellow coconut curry with broccolini and fried lotus root, at side with pan fried jasmin rice
200 g
čerstvým a ananásom, divokou baby brokolicou, lotosovým koreňom, mrkvou a pórom, ozdobené domácimi cibuľovými a cesnakovými chipsami a opekanými arašidmi
served with fresh pineapple,broccolini,lotus root, carrot and leek on top with fried peanuts, onion and garlic chips
(1,4,5) | 350 g
čerstvým a ananásom, divokou baby brokolicou, lotosovým koreňom, mrkvou a pórom, ozdobené domácimi cibuľovými a cesnakovými chipsami a opekanými arašidmi,
served with fresh pineapple,broccolini,lotus root, carrot and leek on top with fried peanuts, onion and garlic chips
(1,4,5) | 500 g
čerstvým a ananásom, divokou baby brokolicou, lotosovým koreňom, mrkvou a pórom, ozdobené domácimi cibuľovými a cesnakovými chipsami a opekanými arašidmi,
served with fresh pineapple,broccolini,lotus root, carrot and leek on top with fried peanuts, onion and garlic chips
(1,2,4,5) | 480 g
čerstvým a ananásom, divokou baby brokolicou, lotosovým koreňom, mrkvou a pórom, ozdobené domácimi cibuľovými a cesnakovými chipsami a opekanými arašidmi
served with fresh pineapple,broccolini,lotus root, carrot and leek on top with fried peanuts, onion and garlic chips,
(1,4,5) | 500 g
s opečenou slaninou a pažítkovým prachom
Small homemade potato dumplings in creamy sheep cheese sauce on top with pork crackling and chives dust
(1,3,7) | 350 g
podávaná na kalerábovom pyré s marinovanými hríbmi, domácimi chilli hranolkami a mikro bylinkami
served with kohlrabi purée, marinated mushrooms and homemade chilli potato fries, garnished with micro herbs
(7) | 180g
podávané s višňovým kompótom
served with sour cherries
(3) | 80 g
a podávané s mangovou omáčkou a štipkou matcha tea
and served with mango sauce and a dash of matcha green tea
80 g