COZY COZA logo

Polievky | Soups

Slepačie Consommé

Traditionnal french hen consommé

4.50

pripravované podľa tradičnej francúzskej receptúry s domácimi rezancami, zeleninou a čerstvou petržlenovou vňaťou

with homemade noodles, vegetables and sprinkel of parsley leaves

(1,3,7,9) | 400 ml

Tradičná juho-ázijská LAKSA polievka - veggie

Southeast asian famous LAKSA soup - veggie
VEGGIE

5.90

pripravovaná z doma pripravovanej kari pasty z čerstvej kurkumy, kokosového mlieka, koreňa galanga, chilli, citrónovej trávy a tamarínu a podávaná s lotosovým koreňom, ryžovými rezancami, hlivou ústricovou a zelenými fazuľkami

Homemade curry paste from fresh tumeric ,galangl root ,chilli,lemongrass and tamarin, served with lotus root, rice noodles, oyster mushrooms, green beans and coconut milk

400 g

Tradičná juho-ázijská LAKSA polievka - s kukuričným kuraťom

Southeast asian famous LAKSA soup - with corn chicken

7.90

pripravovaná z doma pripravovanej kari pasty z čerstvej kurkumy, kokosového mlieka, koreňa galanga, chilli, citrónovej trávy a tamarínu a podávaná s lotosovým koreňom, ryžovými rezancami, hlivou ústricovou a zelenými fazuľkami

Homemade curry paste from fresh tumeric ,galangl root ,chilli,lemongrass and tamarin, served with lotus root, rice noodles, oyster mushrooms, green beans and coconut milk

500 g

Tradičná juho-ázijská LAKSA polievka - s tigrími krevetami

Southeast asian famous LAKSA soup - with shrimps

11.90

pripravovaná z doma pripravovanej kari pasty z čerstvej kurkumy, kokosového mlieka, koreňa galanga, chilli, citrónovej trávy a tamarínu a podávaná s lotosovým koreňom, ryžovými rezancami, hlivou ústricovou a zelenými fazuľkami

Homemade curry paste from fresh tumeric ,galangl root ,chilli,lemongrass and tamarin, served with lotus root, rice noodles, oyster mushrooms, green beans and coconut milk

(2) | 550 g

Polievka podľa dennej ponuky

Soup of the day

2.90

300 ml

Predjedlá | Apetizers

Créme brulée

Foie gras créme brulée

8.50

z husacej kŕmnej pečienky podávané s pyré z lesného ovocia a škorice a bagetou, ozdobené šalátovým buketom

served with forest berries and cinnamon purée, garnished with salad bouquet, sprayed with olive oil and fresh baguette

(3,7) | 150 g

Carpaccio z červenej repy

Beetroot carpaccio

8.50

marinovanej vo vyzretom 12-ročnom balzamikovom octe s palmovým cukrom a podávané s domácim Gravlaxom a kozím syrom na bylinkovom šaláte s kvapkou panenského olivového oleja

marinated in aged balsamic palm sugar served with home gravled salmon and crumbled goat cheese on top of herb salad dashed with virgin olive oil

(4,7) | 210 g

Tradičný slovenský tatársky biftek

Finest tenderloin of Beef tartare slovakian taste

12.50

z pravej hovädzej sviečkovice podávaný s hriankami alebo topinkami

with pan fried caraway seed bread

(1,3) | 100 g

Tatársky biftek z pravej hovädzej sviečkovice na taliansky spôsob

Finest tenderloin of Beef tartare Italian taste

13.50

miešaný s kaparami, nakladanými uhorkami, vaječným žĺtkom a parmezánom, podávaný s aragulou, parmezánovými hoblinami a hriankami alebo topinkami

mixed with capari, egg yolk, cucumber pickle and parmesan, served with pan fried caraway seed bread, aragula and parmesan shaves

(1,3) | 110 g

Šaláty | Salads

Thajský šalát

Thai taste rice noodles salad

11.90

s ryžovými rezancami, mangom, zelerom, zelenými fazuľkami, cherry paradajkami, arašidmi a mungo klíčkami, preliaty dressingom z chilli, citrónovej trávy, palmového cukru, čerstvého koriandru a thajskej bazalky, podávaný s cibuľovo - cesnakovým chipsom

with mango, celery, green beans, cherry tomatoes, peanuts and soy sprouts on top with with lime, chilli,palm sugar, fresh coriyander and thai basil dressing and onion and garlic chips

(4) | 350 g

Francúzsky MUSCLON šalát

French MUSCLON salad

13.20

- zelený listový šalát s čerstvým ovocím ( jablko, hruška, jahody, hrozno), vlašskými orechmi, jemným rocquefortovým dressingom a klíčkami z lucerny siatej

green garden salad mixed with fresh fruits (apple, strawberries, pears, grapes) and wallnuts on top with roquefort dressing and AlfaAlfa

(5,7) | 340 g

Hlavné jedlo | Mains

Grilovaný domáci Gravelex losos tatiki

Grilled norwegian graveled salmon tatiki

16.50

podávaný na pyré z baby mrkvičiek, wasabi, baklažánu a paštrnáku, ozdobený kalamárovo-tapiokovými chipsami, mikro bylinkami a cesnakovým olejom

served with sweet carrot, wasabi, parsnip and leek purée on top with wild garlic oil, sqied tapiyoka chip and micro herbs

(4,7) | 150 g

Šafránové rizoto so zelenou špargľou

Saffron risotto with asparagus

13.50

podávané s tigrími krevetami marinovanými v chilli a hoblinami parmezánu

served with chilli marinated shrimps and parmesan shavings

(2,7) | 350 g

Steak z pravej hovädzej sviečkovice

Finest beef tenderloin steak

21.90

marinovaný v čiernom korení a tamarinde, podávaný s fondánovými zemiakmi, nakladanými hríbikmi, brusnicami a jemnou zeleninovou krémovou omáčkou so štipkou whiskey a kvapkami zeleného oleja

marinated in pfeffer and tamarind served with rustic fondant potato, pickled mushrooms and marrinated cranberries based off creamy vegetable whiskey sauce with tears of green oil

(7) | 200 g

Grilované kuracie supreme

Mint and thai basil

14.80

marinované v čerstvej mäte a thajskej bazalke, podávané na červenom thajskom jablčno-kokosovom kari s lotosovým koreňom a jasmínovou ryžou

marinated grilled supreme chicken breast based on thai red coconut apple curry with broccolini and fried lotus root, at side with jasmin rice

(4) | 200 g

Thajské kokosové červené kari s Udon rezancami - veggie

Thai coconut red curry udon - vegetarian
VEGGIE

9.90

divokou baby brokolicou, ananásom, mrkvou a zelenými fazuľkami

udon served with broccolini, pain apple, lotus root and carrot on top with onion and garlic chips

(4) | 350 g

Thajské kokosové červené kari s Udon rezancami - s kukuričným kuraťom

Thai coconut red curry udon - with corn chicken

14.40

divokou baby brokolicou, ananásom, mrkvou a zelenými fazuľkami

udon served with broccolini, pain apple, lotus root and carrot on top with onion and garlic chips

(4) | 500 g

Thajské kokosové červené kari s Udon rezancami - s tigrími krevetami

Thai coconut red curry udon - with tiger shrimps

16.90

divokou baby brokolicou, ananásom, mrkvou a zelenými fazuľkami

udon served with broccolini, pain apple, lotus root and carrot on top with onion and garlic chips

480 g

Thajské kokosové červené kari s Udon rezancami - s hovädzou sviečkovicou

Thai coconut red curry udon - with beef tenderloin

21.40

divokou baby brokolicou, ananásom, mrkvou a zelenými fazuľkami

udon served with broccolini, pain apple, lotus root and carrot on top with onion and garlic chips

500 g

Bryndzové halušky

Traditionnal slovak - bryndzové halušky

8.90

s opečenou slaninou a pažítkovým prachom

Small homemade potato dumplings in creamy sheep cheese sauce on top with pork crackling and chives dust

(1,3,7) | 350 g

Dezerty | Desserts

Kokosové créme brulée

Coconut créme brulée

4.50

podávané s višňovým kompótom

served with sour cherries

(3) | 80 g

Tvarohové jahodové guľky

Cottage cheese balls

5.90

na omáčke z čerstvých jahôd so štipkou matcha tea

stuffed with fresh strawberry sauce and dash of matcha green tea

(1,3,7) | 80 g