1. Kuracie medailóniky v panko strúhanke na zelenom šaláte podávané s pečeným zemiakom v alobale s krémovým dipom
8.50
(1,3) | 130 g
2. Talianske hríbikové krémové rizoto s kačacou pečienkou a rukolou
8.50
(7) | 250 g
3.Thajské červené kari so zeleninou, vegetariánske alebo s kuracím mäsom
8.50
(6) | 250 g
utorok
Polievka podľa dennej ponuky
250 ml
Slepačí vývar s domácimi rezancami
(1,3,9) | 250 ml
1. Bravčový paprikáš s domácimi haluškami
8.50
(1,3,7) | 130 g
2. Špagety s čerstvým domácim pestom z medvedieho cesnaku, sušenými paradajkami, cukrovým hráškom a parmezánom
8.50
(1,3,7) | 250 g
3. CHICKEN VINDALOO podávané s jasmínovou ryžou
8.50
130 g
streda
Polievka podľa dennej ponuky
250 ml
Slepačí vývar s domácimi rezancami
(1,3,9) | 250 ml
1. Saltimbocca pollo (taliansky recept na kurací steak s parmskou šunkou a šalviou) , podávaný s pečenými zemiakmi, listovým šalátom a omáčkou z červeného vína
8.50
130 g
2. Cestoviny s čerstvým pestom z pečených paprík, baklažánom a cuketou s píniovými orieškami, rukolou a parmezánom
8.50
(1,3,7,8) | 300 g
3. Vyprážaná cuketa s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou
8.50
(1,3,7) | 130 g
štvrtok
Polievka podľa dennej ponuky
250 ml
Slepačí vývar s domácimi rezancami
(1,3,7) | 250ml
1. Vepro, knedlo, zelo
8.50
(1,3) | 130g
2. Domáci falafel s kuskusom, tahini omáčkou a Fatoush šalátom
8.50
(7) | 250g
3. Havajské chicken curry s čerstvým ananásom, podávané s jasmínovou ryžou
8.50
(7) | 130g
piatok
Polievka podľa dennej ponuky
250 ml
Slepačí vývar s domácimi rezancami
(1,3,9) | 250 ml
1. Medailóniky z bravčovej panenky podávané na penne s krémovou kalerábovou omáčkou a rukolou
8.50
(7) | 130 g
2. Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou
8.50
(1,3,7) | 120 g
3. Thajské žlté kari kuracie alebo vegetariánske so zeleninou a jasmínovou ryžou